Morinister i Danmark og Norden

Kurt Olsen:


3½ K2 - intet billede (endnu)


Kurt har skrevet dette til mig: " Den 350 jeg har stående i min stue var købt til mig selv, MEN min datter på snart 18 år, mente da hun var ca. 13 år den var til hende, utroligt ikke. Hendes ordstrøm til mig dengang var følgende: Av, den er da fed far, den kan jeg jo godt passe når jeg bliver 18 år og får motorcykel kørekort af dig, ikk' oss'. Panderynken fra mig, og en tænkepause fra mig, der varede ca. 3 måneder. Vi slog en handel af, og det er som følger: altså ingen tobak og ingen ting af alt der der dumme som "hash og den slags lort" og det har holdt indtil nu, sååå jeg har egentlig ingen Moto Morini mere, så navnet bør måske rettes til Nadja Radmer som ejer.

Udover den, ejer jeg en Laverda 750 SF2 - en Laverda 1000 RGS - en Benelli 650 S i en meget sjælden bemaling som er næsten magen til den farve kombination på MV AGUSTA 750 AMERICAN COLOR altså rødt stel sidesæksler og tank er rød hvid blå, lavet af den daværende tyske importør i meget få styk. Den er fra 1976 og med en 230 mm grimeca fornav originale borrani fælge, og med kun 14000 km på klokken. Dukker frem i et dødsbo i Tyskland.

Om det der med at kunne et eller andet der gavner morinister, har jeg temmelig sikkert en god uddannelse der vil gavne en del, nemlig, jeg er uddannet cykel og knallertmekaniker, for snart mange år siden. Jeg har lært at eger hjul op, og er rigtig god til det og laver en del oprigninger. Har egeret hjul op i den MC forretning hvor jeg var ansat i i Kbh. Har lavet til stort set de fleste japaner, har også lavet de nye typer af hjul til bl.a. Moto Guzzi. BMW og Aprilia har også den type der kaldes kryds-egers-opspændning, og ifølge et mc værksted er jeg åbenbart den eneste her i Danmark der kan lave disse typer, da de normalt sender dem til Tyskland.
Så er der en der har brug for at få egeret et hjul op vil jeg gerne lave det, og tjener tit en skilling på dette arbejde. Mvh Kurt"

Tilbage
@ Søren Høyer Hansen