Morinister i Danmark og Norden

Torben Berg Kristensen


3½ Strada fra´75


 Torben skriver:
"Det drejer sig om en Strada model årg 1975 som har kørt i støvlelandet indtil sidst i halvfemserne og derefter importeret til danmark af Classic Bikes. Jeg har altid fravalgt Morini, da jeg ikke mente at der kunne være møj træk i sådan bette maskine. Jeg var med en kammerat, der var lun på en Yamaha FJ 1100, som teknisk assistance. Mens han prøvekørte den, gik jeg rundt i forretningen og faldt over en falmet italiener med 54.000 km på klokken. Jeg spurgte om ikke de kunne starte den op og den lød slet ringe. Så kunne jeg jo ligeså godt prøvekøre den, da det trak ud med min kammerats køretur. Og så var jeg solgt, hjem at hente pengene, så jeg kunne få den med hjem. Det var i '99, men der gik 3 år inden jeg fik betalt afgiften og fik den på gaden.
Den var ændret til dobbeltskivebremser før jeg fik den og den bremser fremragende. Jeg har lavet 2 i 1 udstødning, for at spare original udstødningen og så der kunne blive plads til at vende gearskiftet. Jeg har prøvet, men jeg kan ikke vænne mig til englændermåden. Billederne er fra da jeg overtog den, jeg skal nok få lavet nogle nyere. Den er bla. blevet omlakeret, rød selvfølgelig.
Har i tiderne haft mange forskellige motorcykler. For interesserede se min lillebrors hjemmeside okk-data.dk, under transport, har han en side med "min storebror Tobbers MCér". Listen er ikke komplet, der mangler de 5-6 nyeste."


Tilbage
@ Søren Høyer Hansen