2009: 4/3 21/3 4/4 21/4 21/5 21/9 21/11 2010: 18/3 27/9 2011: 23/3 18/4 19/4 26/4 24/5 26/5 22/7

TorneroseFor mange mange år siden levede…

maskinarbejderen Carl Åge i Saudi Arabien – Jaeh, det var i 1987, så så eventyrlig mange år var det heller ikke siden – Han læste dengang en annonce i Jyllandsposten. Vagn Stevnhoved, den daværende Moriniimportør, havde en 3½ Sport til salg!
Carl Åge havde nogle år forinden set to piger køre på hver sin Morini, og siden da havde han drømt om at få sig netop sådan en. Han slog derfor straks til. Morinien blev simpelthen købt ubeset, til levering næste gang han kom hjem på ferie.
I ’90 kom han tilbage til Danmark og kørte herefter meget på den de følgende seks år. Desværre begyndte hans ryg at klage over den foroverbøjede siddestilling, han kunne ikke længere køre den og Morinien blev derefter i stillet i hans kælder.
Forinden da var den dog blev passet og plejet på bedste vis, som en maskinarbejder nu en gang har evner og samvittighed til.

Fjorten år gik, og en dag i januar 2009 var Søren, en anden maskinarbejder i en anden del af landet, ude for et uheld hvor hans elskede Morini måtte lade livet.
Dette kom den gode Carl Åge for øre, og han tilbød derfor straks den fortvivlede sin Morini.
Søren sadlede derfor op og drog til Hamlets hjemby for at hente den med hjem til Fyn. I Helsingør fik Søren Morinens historie fortalt af Carl Åge, og efter en denne gode stund, gik turen med Morinen på anhængeren hjem.
Da Morinien nu var kommet til sit nye hjem, blev der straks gjort hvad der kunne gøres for at vække den til live igen. Det var tydeligt den var blevet passet godt før den lange søvn, for der skulle ikke megen kærlighed og smørelse til før, at den igen kunne brøle som det nu hør og bør sig for en Morini.
Og sådan kunne Søren nu igen frydes over at være den stolte ejer af verdens skønneste køretøj.

Således levede de lykkeligt…

Her går det til første side i Torneroses log
@ Søren Høyer Hansen