2009: 4/3 21/3 4/4 21/4 21/5 21/9 21/11 2010: 18/3 27/9 2011: 23/3 18/4 19/4 26/4 24/5 26/5 22/7

Tornerose 2009:


Flere billeder kan ses under Billeder

21. april 2009:

Her lige en lille opdatering. En billedløs, måske kedelig smøre, men der sket en masse - og så et par reklameindslag ;o)

Forrige wekend blev Tornerose skilt ad og jeg fik svejset de sidste ting på stellet, så det var klar til maling.
Jeg ville helst undgå den plagsomme oplevelse jeg havde sidst jeg fik malet stel (se evt. her). Så efter anbefaling ringede jeg til Haarby Industrilakering for en måneds tid siden og spurgte om jeg kunne få lavet lidt pulverlakeringsarbejde hos ham. Intet problem, sagde chefen Benny, - Om det kunne blive færdig i løbet af en uges tid? Jaja, vi er ikke så længe om så lidt! Hmm, det var jeg lidt spændt på, men jeg ringede så ugen forinden jeg skilte Morinien ad og fik en aftale om at aflevere det tirsdag i sidste sidste uge, lige efter påske. Jeg havde så regnet med at få det tilbage i går eller i dag - men allerede om torsdagen - to dage efter! - ringede han og sagde at det nu var færdigt!!! Jeg hentede det så fredag morgen og var lidt spændt på kvaliteten af arbejdet - Og der er altså ikke en finger at sætte på det. Det er præcis som jeg ønskede. Jeg fik malet fælgene grå som de er originalt og stellet fik jeg sort. Jeg bad specifikt om at få stellet ikke-100%-blankt - det er det nemlig ikke originalt - og det er blevet lige den glans jeg havde forestillet mig.
Og prisen synes jeg også er i orden: 2½ af de store. Jeg havde selv sandblæst alle småstumperne, men stel og fælge blev ordnet dernede.
Jeg kan altså kun varmt anbefale at give ham opgaven, hvis du skal have lavet noget.

I sidste uge har jeg så gået og lavet alle de småting som nu skal laves; renset dele, ordnet ledningnet, pudset og poleret - en del af de forberedende ting havde jeg jo lavet i forvejen, så det er gået rimeligt godt.
I weekenden har jeg ikke kunne lave noget på Morinien, da jeg har været på familieweekend i Sønderjylland, men alligevel er jeg nået kangt med samlingen af den. Nu venter jeg på nogle bestilte dele som min tyske kammerat Gunar har skaffet til mig, og Jensen, som før har drejet og fræst for mig, skal igen lave svingarmsbøsninger til mig, så når det sidste kommer kan jeg få den samlet helt.

I mellemtiden er jeg så begyndt på at male tank og sidedæksler. Så det går jo forrygende. Jeg havde ikke turde håbe på, at ville nå at komme igang med at male før træffet, så det er jo super.

Nu skrev jeg at jeg havde sandblæst en del stumper. Jeg har simpelthen investeret i en sandblæsekabine - og det er altså en dejlig kasse at have stående. Jeg købte den lige før påske hos Værktøjs Centeret Fyn - og dem vil jeg da også lige give en positiv hilsen med her på siden.
For det første fik jeg forhandlet mig frem til en god pris på den, og for det andet fik jeg den helt uden for normal praksis leveret lige til døren.
For at gøre en lang historie kort: De havde den ikke på deres lager i Odense. Jeg ville gerne have den inden påske. Jeg havde af en særlig grund ikke mulighed for at hente den. Men da de skulle hente den på et andet lager i Vejle onsdag før påske og derved kørte forbi ikke så langt fra hvor jeg bor, fik jeg dem lokket til at smide den af hjemme hos mig. Særdeles god service - så de får også min varmeste anbefaling.
@ Søren Høyer Hansen