8/3 '12 25/4 '12

Kænguroen


8. marts 2012:

Jamen, hvad er nu det igen? Som om jeg ikke har ufærdige projekter nok!

Trods (forhåbentlig midlertidig) fysisk invaliderende sygdom (reaktiv artritis), kan man jo opretholde optimismen ved at anskaffe sig endnu et projekt ;o) - Nej, egentlig har jeg længe haft lyst til at fræse lidt rundt i skovene vi har i nærheden. Off-road er ikke noget jeg har gjort det store i, og jeg har i mange år har haft lyst til at prøve kræfter med det.
De sidste par år har jeg sådan løbende luftet ideen for de Morinister jeg kender, og Holger fra Hamborg fortalte så sidste år til et af de årlige træf, at han havde en Kanguro som han egentlig gerne ville af med - for et ganske lille beløb. Vi lavede en halv reserveringsaftale på nogenlunde ubestemt tid, da jeg ikke var 100% sikker på ideen. I forgårs var det så stambordsaften i Hamborg, som jeg i nogen tid har haft besluttet at jeg ville til, og i sidste øjeblik valgte jeg at tage traileren med så jeg kunne få dyret med hjem. Beslutningen blev også hjulpet på vej af at Holger smed en en næsten komplet, dog motorløs, Excalibur oven i handlen, som han egentlig bare syntes stod i vejen i garagen. Jeg ved ikke lige hvad jeg vil med den, men den kan jo altid tjene som "nødlager" for Charlottes.

Planen er udelukkende at få gjort Kanguro'en køreklar, stort set som den er. Dvs ingen decideret renovering, hvilket også ville være spildt, da den jo sandsynligvis kommer til at blive smidt rigtig mange gange i terrænet. Jeg har dog som altid et helt klart billede af hvordan skulle se ud hvis den skulle renoveres, men det bliver ikke nu - måske om ti år, når jeg mestrer off-road teknikken (højst usandsynligt! ;o).
Tidspunktet er selvfølgelig særdeles dårligt ramt, da det varer noget endnu før jeg overhovedet kan køre på almindelige asfalterede veje for smerter i hånd- og fodled, så det varer helt sikkert endnu længere før jeg kan hoppe rundt på træstubbe i uvejsomt terræn. Desuden er jeg heller ikke endnu i stand til at lave større mekanikerarbejder - men skidt, nu er den i hus og så kan jeg jo arbejde på den når min tilstand tillader det. Med andre ord, der kommer altså til at gå nogen tid før der igen er aktivitet på denne del af min hjemmeside (men den slags er jo efterhånden ikke særlig uvanligt ;o)

Uanset, nu er den nye i samlingen blevet præsenteret:


Som det ses krævede det lige lidt puslespilsarbejde at få Morinierne placeret på traileren - som efterhånden synes mindre og mindre:


@ Søren Høyer Hansen