2 3

2. Moriniskruedag

Lørdag d. 22 november 2014


Kort efter middag dukkede de første op; Dieter og Ejvin. De havde hver deres motor med. Så kom Ole, som er relativ ny Morinist og på besøg her for første gang. Nils, som ellers havde meldt afbud pga en arbejdsopgave, stod pludselig i gården. Arbejdsopgaven var udsat, og han valgte så at komme alligevel. Dejligt. Dejligt var det også at se den tyske delegation; Andreas, Stefan og Thomas. De sidste Morinister der kom var Jørgen og Camilla. Naboerne kiggede også lige forbi for en enkelt øl eller to.

Ejvins motor blev for 117. gang delvis adskilt, for at finde ud hvorfor den ved et vist omdrejningstal mister kraft og i øvrigt kun går nogenlunde med to meget forskellige hoveddyser. Mysteriet blev ikke løst!
Stefan havde taget topstykket med fra hans MZ, som er blevet lidt sløv. Ventilerne blev udmålt på drejebænken og de to udstødningsventiler blev erklæret som skrot, fordi de var skæve.
Dieters nyindkøbte 501-motor blev erklæret klar til indsats, og der blev derfor ikke skruet yderligere i den.

Der blev indtaget en del grønkål, der blev sludret om dette og hint, spillet lidt dart og ellers bare hygget. ;o)
Efter måltidet begyndte folk stille og roligt at vende næsen hjemad, indtil kun Dieter og Ejvin var tilbage. Vi fik ordnet verdenssituationen og var færdige med det ved 5-tiden. Så et par timers søvn, morgenmad og endelig den sidste afsked omkring middag.

Det var, som det altid er med Morinister, en rigtig vellykket dag. Jeg siger mange tak for opbakningen, og glæder mig til næste møde!

@ Søren Høyer Hansen