2011: 17/9 1/12 2012: 27/4

Dollaro


17. september 2011:

Så er der igen en ny Morini på matriklen! Denne gang drejer det sig om en særdeles sjælden Morini!

Jeg fandt den egentlig på eBay i Italien, hvor den havde været udbudt en god del gange, men hvor ingen bød på den. Prisen blev lavere og lavere og på et tidspunkt så lav, at jeg syntes det kunne være interessant. Jeg skrev så til sælger og spurgte lidt om dens tilstand og om han ville være villig til at transportere den til Imola.
Forinden havde Peter Bech nemlig været så letsindig at fortælle at han har nogle venner i Italien, at han nogle gange om året tager derned og bl.a. henter motorcykler med hjem - og jeg da bare skulle sige til, hvis jeg fik brug for at få hentet noget hjem. Efter en del skriverier frem og tilbage, fik jeg så en aftale i stand der mundede ud i følgende: Efter jeg havde overført penge til sælgeren blev Morinien sendt til Peters ven i Imola. Han har en stor motorcykelsamling, havde plads og ville gerne have den stående, og nu er den så med Peters hjælp kommet hjem.

Jeg synes det kunne være sjovt at se hvor mange kreativt tænkende Morini-kendere der er derude, så derfor laver jeg lige en lille konkurrence. Hvis du kan gætte hvilken model det drejer sig om, så send mig en mail - sir1@morinist.dk. Jeg vil da også gerne sætte en lille præmie på højkant, så den første der kommer med det rigtige svar får fri bar til næste års træf!

For det ikke skal være alt for svært, giver jeg lige et lille tip til at spore sig ind på med: Morinien er især kendetegnet ved en helt særlig motortype!Allerede dagen efter - afsløring:Werner kom som den første med det rigtige svar. Så tillykke, Werner!
Men der var nu mange gode forslag: 125RT, Corsarino, 125 Scrambler, Tresette, Rebello, 1200er. Alle meget dejlige maskiner, men pengene...

Dollaro fik jeg for mindre end hvad man skal give for selv dårlige eksemplarer af Puch Maxi'er, så derfor kunne jeg ikke lade være. Men også "sjældenhedsværdien" og det at ikke mange anser den for at være en "rigtig Morini" (hvilket Dart'en jo også må lide under ;o), gør den interessant for mig.

Fotos fra sælger:


På vej hjem Lygtehorn!

@ Søren Høyer Hansen