'07 '08 '09 '10 '11 '12 '13 '14 '15 '16 '17 '18 '19 C-19 '20 '21

*

Skruedage

D. 9. april 2021


Ja, det måtte desværre nok komme. Dette er næsten tro kopi af sidste års offentliggørelse:
Efter en lange overvejelser - og med tungt hjerte er jeg kommet til den beslutning at udskyde det 15. Danske Morinitræf på ubestemt tid.

Jeg havde håbet at vores regeringer og myndigheder her efter påske ville have åbnet vore samfund væsentlig mere, eller i det mindste ville have præsenteret en lidt mere detaljeret plan, så jeg havde mulighed for at offentliggøre en ny dato for træffet. Sådan er det desværre ikke.

De danske grænser er lukket til i hvert fald den 20. april og samtidig er der stadig forbud mod større forsamlinger. Det er stadig usikkert om der efter denne dato fortsat vil være indskrænkninger, der gør det umuligt at holde træf.

Jeg vover derfor ikke at rykke træffet bare 14 dage, selvom det ville passe mig bedst, men det er for usikkert om forholdene tillader et træf.
Der er også i år den faktor at skulle styre uden om andre begivenheder, så snart samfundet bliver åbnet mere, så jeg vil forsøge at arrangere det så tidligt som mulig, men med passende forberedelsestid, både for mig og for deltagere.

I første omgang sigter jeg efter en dato i juli, men jeg vil melde ud så snart det er muligt!

/Søren
@ Søren Høyer Hansen