2006: 1/9 1/11 7/11 20/11 2007: 22/1 10/9 13/9 19/9 23/9 29/9 2008: 12/5 13/5 14/5 15/5 20/5 22/5 Tragedien

Fortsættelse af dagbogen:


Flere billeder kan ses under Billeder

7. november 2006:

Nu skrev jeg jo sidst om fordelene ved de nyere modeller. Jeg synes lige at jeg retfærdigvis må sige hvad ulemperne så er.
Jeg kan næsten opsummere det i et ord: firserne! Dette, det grimmeste årti, som jeg plejer at referere dertil, bød jo verden en masse afskyeligheder, og noget af det smittede desværre også af på Morinifabrikken, De følte sig åbenbart nødsaget at give deres dejlige cykler det for tiden så typiske kantede look. Derfor sidder der en forfærdelig firkantet forlygte på min 3½'er, ligesom spejle og blinklys også har fået samme uheldige facon.
Det må der selvfølgelig rådes bod på!
Blinklysene er på vej fra en auktion, ja, nu behøver jeg vel næppe nævne hvorfra mere. Det bliver Kellermanns små LED-blinklys med klart glas bagpå og styrblinklys foran.
Forlygten vil jeg vente lidt med, for jeg skal lige have endeligt besluttet om jeg skal have kåbe på (eller nok rettere hvilken), for så skal den jo bygges ind i kåben. Det er samme problem med spejlene. Fra et æstetisk synspunkt vil jeg helst være fri for spejle, men jeg har det bedst med at have nogle at kigge i under overhalinger (og ikke mindst til at holde udkig efter strømere :o). Om de skal på den eventuelle kåbe eller om jeg skal lave en af mine skøre ideer, det må tiden vise: Jeg har nemlig en ide om at jeg kan montere nogle små spejle på bagsiden af styrblinklysene, men det må jo komme an på en prøve når jeg får dem.
Jeg glemte også sidst at skrive at jeg har fået en styrdæmper. Desværre manglede den på Morinien. Den jeg har fået fat i har ingen holder, så det må jeg hen at fabrikere.
@ Søren Høyer Hansen