2006: 1/9 1/11 7/11 20/11 2007: 22/1 10/9 13/9 19/9 23/9 29/9 2008: 12/5 13/5 14/5 15/5 20/5 22/5 Tragedien

Fortsættelse af dagbogen:


Flere billeder kan ses under Billeder

20. november 2006:

Så fik jeg endelig mine blinklys. Postgangen var noget videre lang denne gang, jeg nåede at blive helt bekymret. Men nu er de her og jeg er sikker på det kommer til at se godt ud. Desværre kan jeg ikke lave løsningen med at montere spejle på bagsiden af styrblinklysene, for mine arme dækker simpelthen for meget af udsynet - øv! Så jeg tror jeg vil prøve at finde nogle almindelige små runde 3" spejle i stedet for. Andi Seiler havde sådan et lille et midlertidigt på sin USA-Morini og det så faktisk ret ok ud.
Det bliver ikke til så megen skrueri for tiden. Dels har der været så meget andet (jeg har et stort projekt med vores hus også) og dels er det jo heldigvis stadig vejr til at køre. Og så tænker jeg også, at det næste jeg skal i gang med er den store tur med total adskilning og renovering, så jeg får nok ikke lavet så meget på den lille frøken før vi får rigtig vinter og jeg ikke synes jeg vil vove mig ud på vejene mere.
Til gengæld kan jeg så måske få lavet lidt andet på min hjemmeside, og især få planlagt lidt mere om træffet. Hvilket får mig til at indskyde at jeg var til stumpemarked i Herning i sidste weekend, som en af de få der kom på motorcykel!! Jeg fandt ikke noget til Morinien (til en ordentlig pris), men jeg fik en god snak med Bo Madsen om træffet i foråret. Han vil gerne komme med de nye Morinier og i det hele taget stille op med støtte og sponsorhjælp, så det er rigtig fint. Nu skal jeg så bare have de sidste grove detaljer på plads, så jeg kan få udgivet en ordentlig invitation til det.
Der vil nok ikke komme så meget mere i dagbogen her før jeg kommer i gang med den store renovering, men jeg vil så prøve at få lavet lidt mere på resten af siden.
@ Søren Høyer Hansen